GeneratePress Premium Full

Zor Çocuk

Moderatör
Puan 148
Çözümler 0
Web sitesi
www.1yuz.com
Zor Çocuk
Değerlendirme - 100%
4   0   0
GeneratePress Premium Full Üyelerimizin İstekleri Üzerine GeneratePress Sitemize Eklenmiştir Güle Güle Kullanın.
Linki Görmek için Lütfen Giriş yap veya üye ol.

Demo adresi
Linki Görmek için Lütfen Giriş yap veya üye ol.

Eyvallah hocam sağol.

Bugün forumda ki diğer temaları denedim ama bazılarında index.php dosyası yok hatası aldım bazılarında style.css yok deniyor haberin olsun iyi çalışmalar.

Bugün forumda ki diğer temaları denedim ama bazılarında index.php dosyası yok hatası aldım bazılarında style.css yok deniyor haberin olsun iyi çalışmalar.
Ftpden yukleme yapın hocam direk

Bir de e ticaret teması bekliyoruz

Eline sağlık hocam bekliyorduk :)

Paket yüklenemedi. Tema style.css stil dosyası içermiyor. Bu temada bu hatayı veriyor.

Paket yüklenemedi. Tema style.css stil dosyası içermiyor. Bu temada bu hatayı veriyor.
ftp içinden yukleme Yapın Lütfen Wordpress içinde bazı hostınglerde kisitlama olabiliyor Böyle hatalar cıkabiliyor direk cpanelden zip atıp ordan cıkarırsanız çalişir

ftp içinden yukleme Yapın Lütfen Wordpress içinde bazı hostınglerde kisitlama olabiliyor Böyle hatalar cıkabiliyor direk cpanelden zip atıp ordan cıkarırsanız çalişir
oradan da attım ama tema görünmüyor wp panelde

ozaman o temayı desteklemıyordur hocam bu bır eklenti tema depil bilginize

ozaman o temayı desteklemıyordur hocam bu bır eklenti tema depil bilginize
doğru hocam ben yanlış dizine atmışım alıştık tema yüklemeye bu yüzden sorun çıkardı şimdi tamam sorun kalmadı teşekkür ederim ilginize

doğru hocam ben yanlış dizine atmışım alıştık tema yüklemeye bu yüzden sorun çıkardı şimdi tamam sorun kalmadı teşekkür ederim ilginize
Rica ederim eklenti Olduğunu Bilmeden tema zannedip Yüklleyen çok Oluyor

Rica ederim eklenti Olduğunu Bilmeden tema zannedip Yüklleyen çok Oluyor
Bu eklenti sayesinde buna bağlı temaları indirip kullanabiliyoruz doğrumu temalara ücret ödemeden ben bu nedenle kurmak istedim bunu aslında başlangıç olarak.

Bu eklenti sayesinde buna bağlı temaları indirip kullanabiliyoruz doğrumu temalara ücret ödemeden ben bu nedenle kurmak istedim bunu aslında başlangıç olarak.
Evet bu eklenti düzenleme eklentisi

Soğalasın hocam

Warez mi? Lisans ekran görüntüsü atar mısınız? Yanlış anlamayın hocam.

Geri