GeneratePress Premium Full Üyelerimizin İstekleri Üzerine GeneratePress Sitemize Eklenmiştir Güle Güle Kullanın.
Demo adresi
Linki Görmek için Lütfen
Giriş yap veya üye ol.
Demo adresi
Linki Görmek için Lütfen
Giriş yap veya üye ol.
Rica ederim Güle Gülle KullanınEyvallah hocam sağol.
Ftpden yukleme yapın hocam direkBugün forumda ki diğer temaları denedim ama bazılarında index.php dosyası yok hatası aldım bazılarında style.css yok deniyor haberin olsun iyi çalışmalar.
Wordpres eticaret temaları kategormizde Var Başka İstyorsanız Demo adresini özelden atınız Varsa elımızde PaylaşalımBir de e ticaret teması bekliyoruz
ftp içinden yukleme Yapın Lütfen Wordpress içinde bazı hostınglerde kisitlama olabiliyor Böyle hatalar cıkabiliyor direk cpanelden zip atıp ordan cıkarırsanız çalişirPaket yüklenemedi. Tema style.css stil dosyası içermiyor. Bu temada bu hatayı veriyor.
oradan da attım ama tema görünmüyor wp paneldeftp içinden yukleme Yapın Lütfen Wordpress içinde bazı hostınglerde kisitlama olabiliyor Böyle hatalar cıkabiliyor direk cpanelden zip atıp ordan cıkarırsanız çalişir
doğru hocam ben yanlış dizine atmışım alıştık tema yüklemeye bu yüzden sorun çıkardı şimdi tamam sorun kalmadı teşekkür ederim ilginizeozaman o temayı desteklemıyordur hocam bu bır eklenti tema depil bilginize
Rica ederim eklenti Olduğunu Bilmeden tema zannedip Yüklleyen çok Oluyordoğru hocam ben yanlış dizine atmışım alıştık tema yüklemeye bu yüzden sorun çıkardı şimdi tamam sorun kalmadı teşekkür ederim ilginize
Bu eklenti sayesinde buna bağlı temaları indirip kullanabiliyoruz doğrumu temalara ücret ödemeden ben bu nedenle kurmak istedim bunu aslında başlangıç olarak.Rica ederim eklenti Olduğunu Bilmeden tema zannedip Yüklleyen çok Oluyor
Evet bu eklenti düzenleme eklentisiBu eklenti sayesinde buna bağlı temaları indirip kullanabiliyoruz doğrumu temalara ücret ödemeden ben bu nedenle kurmak istedim bunu aslında başlangıç olarak.