Ases Siber Atölye: Siber Güvenlikte Teknofest 2022 Birincisi!
Siber güvenlik dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan Teknofest 2022'de Ases Siber Atölye, birincilik ödülü ile taçlandırıldı! Bizler, Türkiye'nin en iyi siber güvenlik eğitim merkezlerinden biri olmaktan gurur duyuyoruz ve bu ödül, çabalarımızın ne kadar değerli olduğunun bir kanıtı.
Neden Ases Siber Atölye?
Teknofest Birincisi: Teknofest 2022'de birinci olmanın getirdiği uzmanlık ve kaliteyi yaşayın.
Geniş Kapsamlı Eğitim: 15 ana kategori ve 215 eğitim içeriği ile siber güvenlikte liderliği yakalayın.
CTF Platformu: Yeteneklerinizi sınamak ve yarışmalara katılmak için en iyi alanı bulun.
Uzman Eğitmenler: Alanında uzman eğitmenlerimizle güncel bilgileri öğrenin.
Ases Siber Atölye ile siber güvenlik dünyasının zirvesine doğru bir adım daha atmaya hazır mısınız?
Özel Teklif Detayları:
Eğitim Fiyatı: 2200 TL
Teknofest Birincisi Olmanın Getirdiği Uzmanlık
Geniş Kapsamlı Eğitim: 15 ana kategori ve 215 eğitim içeriği
Uzman Eğitmenler: Alanında uzman eğitmenlerden öğrenme fırsatı
CTF Platformu: Yeteneklerinizi test edin ve yarışmalara katılın
İletişim Bilgileri:
Telefon: +90 552 745 1337
E-posta: [email protected]
Ases Siber Atölye ile siber güvenlikte zirveye doğru yol alın ve başarıya giden yolu keşfedin!
Siber güvenlik dünyasının en prestijli yarışmalarından biri olan Teknofest 2022'de Ases Siber Atölye, birincilik ödülü ile taçlandırıldı! Bizler, Türkiye'nin en iyi siber güvenlik eğitim merkezlerinden biri olmaktan gurur duyuyoruz ve bu ödül, çabalarımızın ne kadar değerli olduğunun bir kanıtı.
Neden Ases Siber Atölye?
Teknofest Birincisi: Teknofest 2022'de birinci olmanın getirdiği uzmanlık ve kaliteyi yaşayın.
Geniş Kapsamlı Eğitim: 15 ana kategori ve 215 eğitim içeriği ile siber güvenlikte liderliği yakalayın.
CTF Platformu: Yeteneklerinizi sınamak ve yarışmalara katılmak için en iyi alanı bulun.
Uzman Eğitmenler: Alanında uzman eğitmenlerimizle güncel bilgileri öğrenin.
Ases Siber Atölye ile siber güvenlik dünyasının zirvesine doğru bir adım daha atmaya hazır mısınız?
Özel Teklif Detayları:
Eğitim Fiyatı: 2200 TL
Teknofest Birincisi Olmanın Getirdiği Uzmanlık
Geniş Kapsamlı Eğitim: 15 ana kategori ve 215 eğitim içeriği
Uzman Eğitmenler: Alanında uzman eğitmenlerden öğrenme fırsatı
CTF Platformu: Yeteneklerinizi test edin ve yarışmalara katılın
İletişim Bilgileri:
Telefon: +90 552 745 1337
E-posta: [email protected]
Ases Siber Atölye ile siber güvenlikte zirveye doğru yol alın ve başarıya giden yolu keşfedin!
Moderatör tarafında düzenlendi: