Full Ucretsiz WordPress Film Teması İndir

Zor Çocuk

Moderatör
Ticaret - 100%
Katılım
3 Yıl 9 Ay
Mesajlar
881
YouTube, Amazon Prime veya Netflix gibi görünen ve çalışan bir web sitesi oluşturmak ister misiniz?
Ücretsiz WordPress Film Teması İndir Veya video blogunuzun veya yorumlar web sitenizin olduğundan daha iyi görünmesini mi istiyorsunuz? Size sunmak Filmler, TV Şovları, Videolar, Akış, yorumlar ve Eğlence Siteleri Video WordPress Tema – Vodi . Bu tema size en popüler Electro Elektronik Mağazası WooCommerce Teması , Techmarket – Çok Demo ve Elektronik Mağazası WooCommerce Teması ve diğer pek çok popüler temayı oluşturan temayı satın aldı.
Vodi Özellikleri
Vodi çeşitli özelliklerle birlikte geliyor ve aşağıda birkaç tanesini seçtik.
MAS Videoları için üretildi
Vodi için temel işlevsellik sağlayan MAS Videos adlı bir eklenti geliştirdik . MAS Videoları, en popüler ve en kararlı WooCommerce eklentisinden desteklendi. MAS Videoları, filmler, videolar ve TV Şovları oluşturmanıza ve yönetmenize olanak sağlar. WordPress’in ana blog özelliği ile birlikte, Vodi’yi güzel görünümlü video bloglar, YouTube gibi video web siteleri veya Amazon Prime ve Netflix gibi akışlı web siteleri oluşturmak için kullanabilirsiniz .
Gutenberg ile oluşturulmuş
Ücretsiz WordPress Film Teması İndir Vodi, Gutenberg ile inşa edildi. Tema, çeşitli giriş sayfaları oluşturmak için kullanılabilecek 47 Gutenberg Bloğu ile birlikte geliyor . 9 Ana Sayfa , 4 Başlık , 4 Altbilgi ve sayfalarımızın Koyu / Açık versiyonunu dahil ettik . Temamız ayrıca 4 Demo içermektedir :
  • Vodi Main – Bu bizim ana demomuz. Filmleri, TV Şovlarını, Videoları, Blog’u ve diğer Statik Sayfaları görüntüleyebilirsiniz.
  • Vodi Magazine – Bu ana demonun bir parçası. Bu ana sayfa, eğlence sektörüne dayalı dergiler için özel olarak hazırlanmıştır.
  • Vodi Sports – Videos ile birlikte bir spor dergisi
  • Vodi Stream – Oyun Videolarıyla Birlikte Bir Oyun Dergisi
  • Vodi Tube – Sadece Videolar için bir web sitesi
  • Vodi Prime – TV Şovları için özel bir web sitesi
  • Seo dostu Tasarım
5 Farklı Demo
Bir Film Dergisi, TV Şovu ve Video akışı web sitesi, video blogu ve spor dergisi Vodi’ye dahil edilen demoların tümü. 47 dahil Gutenberg Bloğumuz ile olanaklar sınırsız
4 Üstbilgiler, 4 Altbilgiler ve Işık / Karanlık Sürümler
Web siteniz için 4 başlık ve 4 başlık arasından seçim yapabilirsiniz. Alan eylemler / kancalar aracılığıyla widget’lar ve özel kodlarla özelleştirilebilir. Sağlanan her başlık ve altbilgi için açık ve koyu bir versiyonu da vardır.
Filmler, TV Şovları ve Videolar Sayfaları
Filmleri, TV Şovlarını ve Videoları listelemek için sayfalar sağladık. Bunlar arşiv sayfalarıdır ve bu sayfaların kenar çubuğuna eklenebilecek filtreler ekledik ve kullanıcıların eklenen tüm içeriği filtrelemelerine izin verdik. Ayrıca en çok izlenen, en çok izlenen, en çok izlenen, en çok sevilen ve özellikli filmleri, TV şovlarını ve videoları izleme gibi özellikler de sunduk.
Gelişmiş Filtre ve Sıralama Seçenekleri
Vodi, filmlere, TV şovlarına ve videolara gelişmiş filtre ve sıralama seçenekleri sunar. JetPack ve WP ULike gibi eklentilerle kullanıldığında, temamız en çok izlenen ve en çok sevilen seçenekler gibi gelişmiş filtreleme seçenekleri sunar. Ayrıca giriş yapan kullanıcıların geçmişini görüntülemek için bir sayfa var.
4 Tek Film Stilleri, 6 Tek Video Stilleri ve 4 Tek Bölüm Stilleri
Kullanıcı arşiv sayfasındaki bir öğeye tıkladığında. Tek tek Film, Video ve TV Şovu sayfasına yönlendirilirler. Vodi, 4 tek film tarzı, 6 tek video stili ve 4 tek bölüm stili sundu.
Filmler, TV Şovları ve Videolar için Yapısal Veriler
MAS Videoları ve Vodi, her bir giriş sayfasında filminiz, TV şovunuz ve videonuzla ilgili yapılandırılmış verileri otomatik olarak içerecektir. Bu, Google’ın ve diğer arama motorlarının içerik, tür, derecelendirme, inceleme, yayınlanma tarihi, yayınlanma vb. Gibi içeriğinizle ilgili belirli bilgileri anlamalarına yardımcı olur.
Kırık Linkleri Lütfen Bildirin
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ticaret - 0%
Katılım
3 Yıl 2 Gün
Mesajlar
1
Yüklenen dosya php.ini içindeki upload_max_filesize yönergesini aşıyor. İlk yüklemeyi yaparken bu hatayı alıyorum sorun ve çözümü nedir acaba?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt