Wordpress Bina İnşaati kurumsal Tema full ucretsiz

Zor Çocuk

Moderatör
Ticaret - 100%
Katılım
3 Yıl 8 Ay 29 Gün
Mesajlar
881
Wordpress Bina İnşaati kurumsal Tema full ucretsiz
Bina İnşaatı ve Mimarisi WordPress Teması
Tanj teması, inşaat endüstrisinin ana temasıdır. Tanj Builder teması inşaat şirketleri, mimarlar, inşaatçılar ve inşaat projeleri, gayrimenkul geliştiricileri ve konut şirketleri için uygundur. Tanj Architect teması, konut projelerinizi, kurumsal projelerinizi herhangi bir STK projesini, Mimarlar Portföyünü sergilemek için mükemmel bir seçimdir.

Bina Satışı, Çatı Kaplama, Boyama, Elektrikçi, Mimarlık, İnşaat, inşaat malzemeleri, inşaat şirketi, inşaat acentesi, inşaat malzemeleri tanıtmak için kullanılabilir.
ss.png


Tanj en iyi Mimarlık teması ulaşım hizmetleri, paketleyiciler ve nakliyeciler, lojistik, ev yenileme, ev bakımı, emlak komisyoncuları için kullanılabilir.

Tanj Builder , 2 Ana Sayfa, Hakkında sayfası, Hizmet Sayfası, Ekibimizin yanında Neden Biz Sayfası , Portfolyolar (Projeler) ve Blog Bölümü (En Son Haberler) ve Bize Ulaşın sayfası sunan düzenli bir temadır . Ayrıca Servis sayfası, Çatı Kaplama, Boya, Elektrikçi, Mimari, İnşaat ve Projeler sayfaları gibi birçok alt sayfa sunmaktadır . Power elit bir yazar olan Designthemes tarafından tasarlanan , akla gelebilecek her alanda sayısız tema geliştiren, şimdi en yeni Tanj Builder'ın temasını sunuyor. Şantiyenizi mümkün olan en verimli şekilde çalıştırmanız için size anlayışlı sayfalar ve Eklentiler sağlayan keyifli bir inşaatçı temasıdır .

DİNAMİK İÇERİK OLUŞTURUN:
Tanj Builder teması, konut ve kurumsal projeler gibi çok sayıda hizmetinizi sergilemek için mükemmel bir seçimdir. WordPress ve Shopify platformunda 150'den fazla tema geliştiren Tanj Builders teması, inşaat işinizi başarıyla yürütmek için gereken sezgisel özelliklerle birlikte gelir.
DESİGNTHEMES TEMEL ÖZELLİKLER EKLENTİSİ:
Tanj Builder, DesignThemes'in temel özelliklerini uygulamak için tasarlanmış bu basit WordPress Eklentisini sunar. Bu Eklentinin 1.0 Sürümü, DesignThemes tarafından temalara entegre edilmiştir. Bu Eklenti, Designthemes tarafından sunulan tüm kısa kodların ve özel gönderi türlerinin bir repertuarıdır. Visual Composer uzantıları ve diğer üçüncü taraf API'leri ile uyumludur. Bu nedenle, bu Eklenti ile mizanpajın ve sayfaların tasarımı çok daha kolay hale gelir.
KİRKİ:
Kirki, WordPress Özelleştiriciyi kullanan tema geliştiricileri için nihai araç setidir. Tanj Builder teması, gelişmiş özelliklerinden ve esnekliğinden yararlanmanızı sağlar. Basitçe kodu soyutlayarak, herkesin güzel ve anlamlı bir kullanıcı arayüzü tasarlaması kolaydır. Zaman kazanmanıza yardımcı olur ki bu harika! Size paneller ve bölümler oluşturun. Alanları kolaylıkla özelleştirin ve ekleyin.
SLİDER DEVRİMİ:
Slider Revolution, içeriğinizi güzel bir şekilde görüntüleyen yenilikçi, duyarlı bir WordPress Slider Eklentisidir. İster Sürgü, Atlıkarınca, Kahraman Sahnesi… hatta bütün bir Ön Sayfa, görsel Sürükle ve Bırak editörü, kendi hikayelerinizi anında anlatmanıza izin verir! Modern ve Mobil Uyumlu Sunumlar Oluşturun. Bu animasyonlu içerik oluşturma araçlarını kullanarak içerik oluşturmak, sitenizin diğer sitelere göre üstün olmasını sağlar. Düşündüğünden daha kolay.
KODLAMAYA GEREK YOK:
Sürükle ve Bırak Sayfa Oluşturucu, kodlama bilgisi olmadan herkesi bir tasarımcı yapar! Görsel Bestecinin gücü Tanj Builders temasına entegre edilmiştir. Visual Composer ve özel Tanj Builders tema kısa kodlarının yardımıyla birkaç dakika içinde hızlıca sayfalar oluşturun.
WP FIRIN SAYFA OLUŞTURUCU:
Eskiden Görsel Besteci olarak bilinen WP Baker Pagebuilder, bir sitenin tasarımını herkesin eline geçmeyi çok seveceği basit bir Sürükle ve Bırak olayına dönüştürür. WYSIWYG'yi kullanarak - ne görüyorsanız onu alırsınız - web sitenizi bir profesyonel gibi tasarlamak çocuk oyuncağıdır!
GÖRSEL BESTECİ ULTİMATE EKLENTİSİ:
Simge kutuları, Model Açılır Pencereleri, Bilgi Kutusu, Etkileşimli Afiş, Çevirme Kutusu, Bilgi Listesi ve Sayaç gibi Görsel Besteci premium eklenti öğeleri içerir. Hepsinden iyisi - kullanıcıların özel simge yazı tiplerini yüklemesine / silmesine olanak tanıyan bir Yazı Tipi Simge Yöneticisi sağlar. Paralaks, Video Arka Planları, Satır efektleri, CSS3 animasyonları, simge yazı tipleri ve çok daha fazlası!
ETKİNLİK TAKVİMİ:
Etkinlik Takvimi, etkinliklerinizi sitenizden güzel bir şekilde kolayca paylaşmanıza olanak tanıyan, özenle hazırlanmış, genişletilebilir bir eklentidir. Olayları güne, haftaya, aya veya listeye göre yönetmek Tanj Builder temasında bir esinti. Etkinliklerinizi şık bir şekilde oluşturun ve etkinlik biletlerinizi planlayın ve sitenizdeki etkinlikler için önceden rezervasyon yapın. Özellikle daire rezervasyonu, projelerin 1. aşaması öncesinde alınacak ödemeler vb. Zamanında yönetilmesi gerekmektedir.
PRO ETKİNLİK TAKVİMİ:
Güzel tasarım, güçlü ve kullanımı kolay özellikler ve kusursuz destek. Etkinlik Takvimi PRO, iyi tasarlanmış bir dizi görünümle birlikte gelir. Ön uç Takvim Görünümü'nde kullanıcılarınızla hangi görünümleri paylaşacağınızı kontrol edersiniz. Klasik takvimin modası asla geçmez. Özellikle bu tamamen duyarlı, araç ipucu etkin görünümle. Ayrıntıları Görüntüle, Liste Görünümü, Gün Görünümü, Hafta Görünümü PRO, Harita Görünümü PRO ve Fotoğraf Görünümü PRO.
WOOCOMMERCE:
WooCommerce, her şeyi güzelce satmanıza izin veren ücretsiz bir e-ticaret eklentisidir. WordPress ile sorunsuz bir şekilde entegre olacak şekilde tasarlanan WooCommerce, hem mağaza sahiplerine hem de geliştiricilere tam kontrol sağlayan dünyanın en sevilen e-ticaret çözümüdür. WooCommerce Eklentisi, siteniz yapılandırılır yapılandırılmaz çevrimiçi satış yapmanızı ve birden çok para biriminde ödeme almanızı sağlar!
WOOCOMMERCE PAYPAL EKSPRES ÖDEME AĞ GEÇİDİ:
Tanj Builder teması müşteriler için kullanım kolaylığı açısından bir adım daha atıyor. PayPal Ekspres Satın Alma ( ) için ürünlerinizi ve aboneliklerinizi çevrimiçi olarak güvenli bir şekilde satmanıza olanak tanıyan bir ödeme ağ geçidi . Ayrıca, herhangi bir aksaklığa neden olmadan güvenlik gereksinimlerini karşılamanıza yardımcı olmak için Bağlam İçi Satın Alma'yı kullanarak. Bağlam İçi Satın Alma, PayPal'ın sunucularında barındırılan modal bir iFrame kullanır. Bu nedenle, ödeme formunun üzerini kaplar ve müşterilerinizin hesap bilgilerini girmeleri için güvenli bir yol sağlar. PayPal'a bağlanması kolay bir Entegre PayPal Kurulumu sunar.
YITH WC İSTEK LİSTESİ:
Bu İstek Listesi, bir e-ticaret sitesinin en kullanışlı özelliklerinden biridir. Bir yandan, kullanıcıları geri gelmeye teşvik ederek, satın alma adımına kadar ilginç buldukları ürünlerin izlenmesine olanak tanır. Öte yandan, kullanıcılar İstek Listelerini arkadaşlarıyla veya sosyal ağlar aracılığıyla paylaşırsa, bu satışları artıracak ve çevrimiçi işinizin tanıtımına yardımcı olacaktır. YITH WooCommerce İstek Listesi sayesinde tüm bunları elde edebilirsiniz. Piyasada en çok kullanılanlardan biri olan bu Eklentilerin güçlü noktası, kullanıcıların ürünleri en iyi şekilde bölmek için birden fazla İstek Listesi oluşturma olanağı gibi çeşitli özellikleridir.
GOOGLE HARİTALAR:
Duyarlı tarzdaki Google haritalarını kullanarak, duyarlı ve biçimli haritaları kolayca ekleyebilirsiniz. Eklenti, her haritada birden çok işaretleyiciye ve her sayfada birden çok haritaya izin verir. Google Haritalar, 50 renkli harita stiliyle birlikte bir kısa kod oluşturucu ile birlikte gelir. Kısa kodun oluşturulması çok kolaydır ve haritanın kullanımı çok kolaydır. Ek olarak, önceden oluşturulmuş bir kısa kodu kolayca düzenleyebilirsiniz!
WORDPRESS İÇE AKTARICI:
WordPress İçe Aktarıcı, aşağıdaki içeriği bir WordPress dışa aktarma dosyasından içe aktaracaktır: Gönderiler, sayfalar ve diğer özel gönderi türleri. Ek olarak, WordPress dışa aktarma dosyasından Yorumlar, Özel alanlar ve gönderi meta, Kategoriler, etiketler, özel sınıflandırmalar, Yazarlar ve daha fazlası
İLETİŞİM FORMU 7:
Tanj Builders teması, formunuzda sınırsız sayıda giriş satırı alanı olan birçok form tasarlayabileceğiniz İletişim Formu 7'yi sunar. Kendi formlarınızı tasarlayabilir, spam'ı sınırlayabilir ve dönüşümü artırabilirsiniz. Bir site çalıştırırken, zaman zaman yapılandırılması gereken formlar için farklı gereksinimler olabilir. İletişim Formu 7 hepsini ele alır.
MELTEM:
Breeze, web sitenizi hızlandırmak için kapsamlı seçenekler sunan bir WordPress önbellek eklentisidir. Breeze, Cloudways ekibi tarafından geliştirilen ücretsiz, güçlü, kullanıcı dostu bir WordPress Önbellek Eklentisidir. WordPress performansını çeşitli seviyelerde optimize etmek için çeşitli seçenekler sunar. Breeze aşağıdaki alanlarda üstündür:
Performans: Breeze, web sitesi hızını ve kaynak optimizasyonunu iyileştirir. Diğer özellikler arasında dosya düzeyinde önbellek sistemi, veritabanı temizleme, değişiklik bulunur.
Kolaylık : Breeze'i doğrudan WordPress'ten yüklemek ve yapılandırmak kolaydır. Basitlik : Breeze, tüm kullanıcılar için basit olacak şekilde tasarlanmıştır. Sadece eklentiyi kurun ve etkinleştirin, sonuçları anında göreceksiniz.
KÜÇÜK RESİMLERİ YENİDEN OLUŞTUR:
Küçük Resimleri Yeniden Oluştur, görüntü ekleriniz için küçük resimleri yeniden oluşturmanıza olanak sağlar. Bu, özellikle küçük resim boyutlarınızdan herhangi birini değiştirdiyseniz kullanışlıdır. Veya farklı özellikli gönderi görsel boyutlarına sahip yeni bir temaya geçmiştir. Tüm görüntü yüklemeleri, tek tek görüntü yüklemeleri veya belirli çoklu görüntü yüklemeleri için küçük resimleri yeniden oluşturabilirsiniz.
ÇOK SAYIDA KISA KOD:
Tanj Builders teması, modüllerinizi sekmeler, akordiyonlar, düğmeler ve araç ipuçları gibi yapılandırmak için bol miktarda kısa kod sunar. Tanj Builders temasında sunulan kısa kodlar akıllara durgunluk veriyor. Neredeyse akla gelebilecek her ihtiyaç analiz edildi ve bu kısa kodlar dahil edildi. Sitenizin Blok Alıntılar, Düğmeler ve Listeler, Atlı Karınca, Sütunlar, İletişim Bilgileri, İçerik Kısa Kodları, Özel Gönderiler, Süslü Kutular, Simge Kutuları, Başlıklı Resim, Çeşitli, Sayı Sayacı, Fiyatlandırma Tablosu, İlerleme Çubuğu, Sekmeler ve Geçişler için tüm gereksinimleri , Takım, Görüşler, Atlıkarınca Görüşleri, Zaman Çizelgesi ve Tipografi.
TİPOGRAFİ:
600'den fazla Google web yazı tipi ve FontAwesome simgeleri ile sitenizdeki herhangi bir rengi veya boyutu ayarlayabilir ve sayfalarınızı istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Tipografi alanıyla Google Yazı Tiplerini ekleyerek profesyonel bir tasarımcı olacaksınız. Ek olarak, kullanıcılarınıza yardımcı olmak için araç ipuçları ekleyebilirsiniz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt