Zor Çocuk

Moderatör
Ticaret - 100%
Katılım
3 Yıl 9 Ay
Mesajlar
881
Wordpress SEO ve Dijital Pazarlama Teması indir RYSE bir SEO ve Dijital Pazarlama WordPress temasıdır. Elementor sayfa oluşturucu ile oluşturulan bu SEO Teması, güçlü Radiant Framework ve Eklentileri kullanır. SEO dostu, Gutenberg hazır, hızlı ve mobil duyarlı. RYSE'yi SEO, Web Tasarımı, Web Ajansı, Pazarlama veya Kurumsal İşletme için kullanabilirsiniz.
Web ve Teknoloji ile ilgili tüm işler için her şeye sahiptir.
RYSE - SEO ve Dijital Pazarlama WordPress Tema Özellikleri
Ryse, tema dünyasında en çok satan SEO ve Dijital pazarlama temalarından biridir. 1000'den fazla web sitesi sahibi tarafından güvenilen Ryse, daha fazla demo ve özellik ile hızla büyüyor. Bir seo ajansı kurmayı planlıyorsanız, Ryse en iyi seçeneğinizdir. Web sitenizi kurmanıza ve 15 dakika içinde çalışmaya başlamanıza yardımcı olacaktır. Ryse, Elementor'un son sürümüyle uyumludur.
Kullanım kolaylığı için birden fazla Premium Elementor Öğesi oluşturduk.
Blog, Portföy, Görüşler, Fiyat tablolarını yönetmek için bu unsurlar kullanışlı olacaktır. Ryse, Revolution Slider ve Redux tema seçenekleri paneli ile önceden paketlenmiş olarak gelir. Ryse ayrıca Typekit'i ve yöneticiden özel yazı tipi kurulumunu / yüklemesini de destekler. Özellik dolu ve geleceğe hazır. Ryse'ı yeni demolar ve özelliklerle güncellemeye devam edeceğiz.
Aşağıda Ryse - SEO Temasının bazı özellikleri bulunmaktadır.

Harika tasarlanmış 15 ana sayfa - Ryse, çoğu seo ve dijital pazarlama işletmesine uyabilecek 15 harika tasarlanmış seo ve dijital pazarlama temalı ana sayfaya sahiptir.

Ayrıntılı Tema Seçenekleri - Ryse tema seçeneği özelliklerle doludur ve seo sitesi çalıştıran bir site için neredeyse tüm seçeneklere sahiptir. Birkaç tıklamayla farklı başlık türlerini ayarlamanıza yardımcı olacak 16 başlık stiline sahiptir. Her başlığın kendi belirleme seçenekleri vardır, böylece bir ayar başka bir başlığın başka bir ayarının üzerine yazmaz.

Altbilgi Oluşturucu - Ryse, kendi tarzınızda altbilgi oluşturmak için kullanabileceğiniz altbilgi oluşturucu ile birlikte gelir. 5 altbilgi stili ekledik. Bunların dışında kendi altbilgilerinizi oluşturabilir ve herhangi bir sayfada kullanabilirsiniz.

Elementor Sayfa Oluşturucu - Ryse, tüm demo sayfalarını tasarlamak ve kodlamak için ücretsiz Elementor eklentisini kullandı.

Tek Tıkla Demo İçe Aktarma - Tüm demolar, iç sayfalar, resimler, varlıklar, eksiler, demo içe aktarmaya dahildir. İçe aktarma işlemi, teknik olmayan bir kişi tarafından bile hızlı ve anlaşılması kolaydır.

Tercüme Hazır - Ryse tercüme edilebilir. Sitenizi istediğiniz herhangi bir dile çevirmek için Locotranslate, WPML kullanabilirsiniz.

Çok Yönlü Yazı Tipi Seçenekleri - Ryse, Google yazı tipleriyle birlikte gelir. İstediğiniz herhangi bir Google yazı tipini kullanabilirsiniz. En son yazı tipini görmüyorsanız, sadece destek ekibimizle iletişime geçin ve düzeltmeleri gerekir. Google yazı tiplerinden ayrı olarak, Typekit yazı tipini kurabilir ve ayrıca ryse'de özel yazı tipi yükleyebilirsiniz. İnanılmaz değil mi? Bu özellik, kullanmak istediğiniz herhangi bir yazı tipini kullanma esnekliği sağlar.


 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt